Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Πωλείται η Ελλάδα σε τιμή ευκαιρίας

Διαβάζοντας το δεύτερο μνημόνιο (επικαιροποιημένο το λένε, λες και έχει σημασία το όνομα που θα δοθεί στην προδοσία) διαβάζω (και δε πιστεύω στα μάτια μου) το παρακάτω απόσπασμα: «Δίχως προκατάληψη προς το Σύνταγμα της Ελλάδος, η Κυβέρνηση θα υιοθετήσει νομοσχέδιο ώστε να αντιμετωπίσει τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση των δημοσίων έργων και των επενδύσεων γενικότερα. Το νομοσχέδιο θα πρέπει μεταξύ των άλλων να: συντομεύει και απλοποιεί τις δικαστικές διαδικασίες προσφυγών κατά απονομών συμβολαίων ή αποφάσεων απαλλοτριώσεων γης. συντομεύει τις προθεσμίες για την χορήγηση αδειών από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο στην Αθήνα. απλοποιεί και συντομεύει τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων για έργα υποδομής».
Συνεπώς η κυβέρνηση έχει δεχθεί την κατ' ουσία κατάργηση του Συντάγματος. Έχει φτάσει στο τελευταίο σκαλοπάτι της προδοσίας. Η βούληση των δανειστών μας υπερισχύει της προστασίας της εθνικής κυριαρχίας, της προστασίας της δημόσιας περιουσίας και των αρχαιολογικών χώρων, της προστασίας του περιβάλλοντος και των δασών.
Σε συνάρτηση με την παραπάνω ρύθμιση ήρθε το σύνθημα του ΓΑΠ από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας (το λένε αξιοποίηση - δεν είπαμε ότι επινοούν ωραίες λέξεις για την προδοσία;)
Γι αυτό ξεπούλημα θα αφήσω να μιλήσει το Μαρικάκι από το ΠΟΝΤΙΚΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου